A hajban látható csík titkai

Barber

A férfiak is egyre igényesebbek a hajukra, és arra, hogy az mindig a trendeknek megfelelő legyen. Elég menő dolog a rövidre felnyírtt hajba még egy csíkot is vágatni. Sokan csak a választékot erősítik meg, de vannak akik összetettebb mintákat is készíttetnek.

Nézzük mik ennek az előnyei és hátrányai.
Az előnye az szemmel látható. Igencsak menő és divatos! Ezt látjuk az amerikai celebeknél, és így már a hazaiaknál is. Ezenkívül már az utcán is gyakran találkozhatunk olyan férfiakkal, akiknek valamilyen csík vagy minta van a hajukba belenyírva.
Tényleg vonzza a tekintetet, így aki követi a trendeket, az biztosan kipróbálja ezt.

Viszont nézzük meg a hátrányokat is!
Az egyik hátrány, hogy kevés fodrász tudja ezt jól megvalósítani. Sőt, mondhatjuk, hogy jobb is inkább ha egy profi helyen egy barber shopban készítik ezt, mert az ott dolgozó barbereknek van igazán nagy gyakorlata az ilyenben.
Van viszont egy másik hátrány is független attól, hogy ki és hogyan nyírt a hajunkba a csíkot. Ez pedig az, hogy a hajunk viszonylag gyorsan nő, így hamar elhalványul és eltűnik belőle a csík. 2-3 nap után már láthatóan nem olyan élesek a kontúrok, és újabb pár nap elteltével sajnos újra fazonigazításra kell mennünk, vagy beletörődünk, hogy eddig tartott a menő csík a hajunkban.

Megosztás