Gyűrű, ami elengedhetetlen egy eljegyzéshez

Eljegyzési gyűrű

Az eljegyzés minden pár életében egy kiemelten különlegesalkalom. Egy hosszútávú, sőt életre szóló elköteleződés elejét jelenti, ahol ezt az alkalmat általában egy gyűrűvel, mégpedig egy eljegyzési gyűrűvel pecsételik meg.
Na de milyen is az a gyűrű!?

Az eljegyzési gyűrű vásárlás nem könnyű feladat. Először is tudni kell, hogy milyen is egy igazi eljegyzési gyűrű. Legtöbbször 1 db nagyobb gyémántot tartalmaz. Ez egy általánosan elterjedt szokás, de ettől függetlenül más gyűrűvel is szoktak eljegyzést tartani.
Tehát egy arany gyűrűről beszélünk aminek az éke egy gyémánt. Az eljegyezési gyűrűk árát sok dolog befolyásolja, azonban mindközül talán a gyémánt mérete, tisztasága és csiszolása a leginkább meghatározó. És itt gyorsan el is szaladhatnak az árak, ha nem figyelünk, ezért érdemes szakértő tanácsát kérni, hogy megfelelőt válasszunk kedvesünknek. Ugyanis nincs két egyforma gyémánt, csakúgy, mint nincs két egyforma esküvő sem.
Az, hogy a gyűrű anyaga fehér vagy sárgaarany legyen, ezt csak ízlés alapján dönthetjük el. Mindenesetre érdemes előre óvatosan érdeklősni, hogy milyen színű aranynak örülne leginkább az ara, ugyanis az eljegyzési gyűrűt egy életen át fogja hordani - reményeink szerint.

Megosztás