Online szolgáltatások home office-ból is

Cégkivonat

Aki eddig nem is tudta, hogy mi az a home office, az elmúlt években az is megismerkedhetett vele, különösen ha irodai dolgozó.

Sokan álltak át az otthoni munkavégzésre, amivel rengeteg időt spórolhat meg az ember magának, hiszen nem kell utazni a munkavégzéshez, továbbá így az esetleges karantén kötelezettségnek is eleget tud tenni az ember.
A home office munkavégzéssel együtt előtérbe került a céges online szolgáltatások használata is, az ügyintézések során.
Ma már csak pár kattintás, és letölthető egy cégkivonat, ami digitálisan hitelesített, így a legtöbb helyen így elfogadják, sőt, egyes helyeken kifejezetten ilyet kérnek. E mellett sok más hasonló szolgáltatás is elérhető a neten, így már letölthetünk földhivatali tulajdonlapot, vagy épp online beszerezhetünk egy aktuális adóigazolást is.
Így nem csupán a számítógép mellett végzett munka kerülhet home office-ba, hanem a hivatali ügyintézés is, ami során régebben sokat utazhattunk, sorban állhattunk, várhattunk.

Így nem is meglepő, hogy sok cég megszüntetni az eddig bérelt irodájának bérletét, és teljesen áttérnek az online munkavégzésre, hiszen ez mindenkinek hasznos, energiatakarékos, és költséghatékony megoldás.

Megosztás